Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
  Ana Sayfa | Videosportif | Röportaj | Gaf Kürsüsü | Canlı Skor | Forum | İletişim
15:28 Çarşamba 08.09.2010 
Haberler
‘Fair Play ön planda olsun`
Karakter boyutu :
Çetin Sümer, cumartesi günü Bursaspor maçının centilmenlik içerisinde geçmesi için çaba gösterdiklerini söyledi.

DİYARBAKIR CEPHESİ

Sümer, ilk maçta yaşanan olaylar nedeniyle kendi evlerinde oynayacakları Bursaspor maçının gergin geçeceğine ilişkin genel bir kanının oluştuğunu ifade ederek, şöyle konuştu: “Biz kulüp yönetimi olarak maçın centilmenlik içerisinde geçmesi için çaba sarf ediyoruz. Yönetim olarak sayın valimiz Hüseyin Avni Mutlu`yu ziyaret edip, bu konuyla ilgili görüşeceğiz. Biz maçın fair-play içerisinde geçmesi için çabalıyoruz. Ancak, Bursaspor yöneticilerinin verdiği `Diyarbakır`a maç oynamaya gidiyoruz` şeklindeki demeçleri bizi üzüyor. Biz Bursa`ya farklı bir amaç için mi gitmiştik ? Biz de maç oynamak için gitmiştik” dedi. Basın sözcüsü Suat Önen ise herkesi sağduyuya davet ettiklerini söyledi.


Tazemeta başladı
 
Yeşil kırmızılı ekip, yeni teknik direktörü Güvenç Kurtar yönetiminde Bursaspor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sakatlıkları sona eren Diallo ile Tazemeta takımla çalışmaya katılmazken, hafif koşu yaptılar. Bu iki oyuncunun forma giyip giymeyeceğinin maç öncesi belli olacağı belirtildi.
04 Mart 2010 11:28:48
 
 
 
 
Arkadaşınızın e-mail adresi:

 
 
   Yazarlar
Temel Öner
Kazanmaya alışmak
Bursaspor 3. haftayı da kayıpsız geçerken hem Türk futbol tarihine, hem de kulüp tarihine yeni rekorları bir bir ekliyor.
Halil Bozkaya
Başlangıç
Bursaspor, Galatasaray önünde alacağı galibiyetle tüm Türkiye'ye şampiyonluğun bu yılda güçlü adayı olduğunu haykıracak.
Altan Enengin
Tarihi yeniden yazanlar...
Büyük takım işte böyle olmalı...
Tolgay Ataokay
Tarihin yazıldığı an
Sıfır bütçe ile çok güzel bir iş çıkarmış Suat Şenocak ve ekibi…
Ali Yazır
'Şen'lik devam ediyor
Üçte üç yaparak yıllara meydan okuyan Bursaspor tarih yazmaya devam ediyor.
Müjdat Gürsoy
Şampiyon...
Turgay’ın sakatlanıp çıkması belki de maçın seyrini değiştirip Sercan’ın da kanını tazelemesine yardımcı oldu.
   Yazar seç :
Fenasi ( 04/03/2010 13:18 )
Yalancı Çetin Sümer. Dostluk mesajları veriyorsun, ama sana arka dönülünce arkadan vuruyorsun. Hiç debelenme, Cumartesi size çok fena koyup, 2.lig trenine biletinizi elinize vereceğiz.