Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
  Ana Sayfa | Videosportif | Röportaj | Gaf Kürsüsü | Canlı Skor | Forum | İletişim
15:00 Çarşamba 08.09.2010 
Haberler
"Barcelona veya Real'
Karakter boyutu :
Gökçek Vederson, "Bursaspor'un, Şampiyonlar Ligi'nde Barccelona veya Real Madrid ile eşleşmesini isterim" dedi..

Vederson, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bursaspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu, çalışmalara başladığını ve sezonun başlamasını büyük bir hevesle beklediğini söyledi.

Ligi birinci bitiren Bursaspor'un hem ligdeki şampiyonluk unvanını koruması hem de Şampiyonlar Ligi maçlarında başarılı olması için elinden geleni yapacağını dile getiren Vederson, ''Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona veya Real Madrid ile eşleşmesini isterim. Ben Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı olacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

Vederson, Bursaspor'da savunmanın solunda Mustafa Keçeli'nin de bulunduğunun anımsatılması üzerine, ''Mustafa, çok kaliteli bir futbolcu. Geçen sezon çok iyi maçlar çıkardı. Ben takıma iyi bir alternatif olarak transfer edildim. Hepimiz çok çalışacağız ve hocanın görev vermesi halinde sahada elimizden geleni yapacağız'' dedi.

''Bursaspor'daki hedefin nedir'' sorusuna ise Vederson, ''Önce ilk fırsatta Bursaspor forması altında gol atmak istiyorum. Ancak genel anlamda benim bireysel başarım değil, takımın başarısı önemli'' yanıtını verdi.

Vederson, ''Antrenman sırasında hoca ile aranda bir şakalaşma oldu. Onu bize anlatır mısın'' sorusunu da ''Hoca geçen sezonki Fenerbahçe maçına ilişkin bana takıldı. Tüm takım arkadaşlarım bu konuda espriler yapıyor'' diye yanıtladı.

Ligin son haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında yapılan karşılaşmanın hatırlatılması üzerine ise Vederson, ''Bize yanlış bilgi geldi ve sevindik'' diye konuştu.

Bursaspor taraftarlarına ilişkin soru üzerine ise Vederson, şunları söyledi:
''Bursasporlu taraftarları herkes biliyor. Bursa Atatürk Stadı'nda o taraftarların önünde maç yapmak için sabırsızlanıyorum. Onların coşkusu bizi daha da hırslandıracaktır. Hedefimiz onları her maçta sevindirmek olacak.''

01 Temmuz 2010 16:21:47
 
 
 
 
Arkadaşınızın e-mail adresi:

 
 
   Yazarlar
Temel Öner
Kazanmaya alışmak
Bursaspor 3. haftayı da kayıpsız geçerken hem Türk futbol tarihine, hem de kulüp tarihine yeni rekorları bir bir ekliyor.
Halil Bozkaya
Başlangıç
Bursaspor, Galatasaray önünde alacağı galibiyetle tüm Türkiye'ye şampiyonluğun bu yılda güçlü adayı olduğunu haykıracak.
Altan Enengin
Tarihi yeniden yazanlar...
Büyük takım işte böyle olmalı...
Tolgay Ataokay
Tarihin yazıldığı an
Sıfır bütçe ile çok güzel bir iş çıkarmış Suat Şenocak ve ekibi…
Ali Yazır
'Şen'lik devam ediyor
Üçte üç yaparak yıllara meydan okuyan Bursaspor tarih yazmaya devam ediyor.
Müjdat Gürsoy
Şampiyon...
Turgay’ın sakatlanıp çıkması belki de maçın seyrini değiştirip Sercan’ın da kanını tazelemesine yardımcı oldu.
   Yazar seç :
Henüz hiç yorum eklenmemiş